Wednesday, March 19, 2008

TEMUI SAYA DI PWTC ...

Ingin bersua dengan dinda …. Hai Assalammualaikum semua …. Hendak kah anda bertemu dengan saya jika selama ini hanya mendengar celoteh saya di blog mahupun di novel2 saya? Jika Ya …. TEMUI SAYA DI BOOTH BUKU PRIMA PADA 6 APRIL DARI JAM 10AM- PETANG. Tarikh ni saya akan bertugas sepanjang hari.

Pada 5hb April pula kemungkinan besar saya akan berada di Booth Fajar Pakeer dengan Puteri Imaniesya. Walaupun tak ada novel baru dengan FP tapi saya saja nak melepak dengan teman2 penulis di FP untuk buat teman yang mesra. Untuk anda yang tidak boleh datang pada 6hb, boleh juga temui saya pada 5hb jam 3PM – ptg kot. He he he …

Saya juga akan menemui rakan-rakan Jemari seni pada 5hb. Bila lagi nak jumpa ye tak? Pastu nak shopping segala macam buku. Masa ni ler nak borong memandangkan harganya jauh lebih murah. Tak sabar-sabar rasanya nak terbang ke sana.

Untuk Buku Prima, thanx sebab member kelonggaran pada saya untuk menghadirkan diri pada tarikh yang telah disebutkan.


JUMPA ANDA DI SANA YE! ASSALAMMUALAIKUM!

8 comments:

pu3Chempakabiru said...

Tumpang... tumpang.... tumpang tanyalah Adik manis... mana juga adik manis ada tau itu Puteri Imaneisya 5hb juga ada itu Fajar Pakeer booth punya dekat.... ada talian hayat kasi tau sama adik manis ka..... boleh kasi share ka itu talian hayat wahai adik manis.....

Bikash Nur Idris said...

askum. abby turun 5 & 6 april ke? kali ni bib nak luangkan masa gak turun on either day. thn lepas x dpt... thn ni wajib jupe abby!

erk, pu3... sy pon ada dpt talian hayat tu, yg mengatakan pu3 akan turun on that date. abby yg bg talian hayat tu :)

pu3Chempakabiru said...

Aik... mana mana talian hayat tu boleh sampai pada orang lain dulu sedangkan yang terkena bedilan tak tahu apa-apa...hahahahahahaha bib, bileh percaya ke talian hayat si Abby tu.... apapun memang tuan pu3 ni jenis tak kisah.... macam gak Aiman tak kisah hahahahahaha. Kalau dah ramai member turun 5 & 6 okey gak... bolehlah jumpa sambil menginterframekan diri hhahhahahaaaa... interframe pu3 jangan tak interframe.... boleh memeriahkan suasana yang memang dah meriah tu..... bib pulak turun bila...

Mersik said...

Uii seronok nyer... Err err pokcik punya timing utk jumpa2 bila plak tuuu?

Haa... malam ek..? Bley ngeteh2 sampai pagi.. gegegege

Hu huu

pu3Chempakabiru said...

Amboi pokcik... nak jumpa malam... nak ngeteh sampai pagi...hehehehee ala pokcik turun lah sama pada tarikh honey ada tu... boleh lah kita sesama ngeteh sambil nyekut-nyekut... mana tahu kut nanti tersangkut.... hahahahha pada novel lah... pokcik jangan lupa bawak dol ekk.... windu sewindu windunya..... ahakszzzzzz pokcik bila pula duty heavy duty nemankan si dol tu.... isy tak sabar nak cubit-cubit pipi dol tu....

Ebriza Aminnudin said...

Pu3,
Heheeh ... tak ada talian hayat tapi aku yang aturkan masa sebab kalau hari lain aku tak dapat jumpa dengan hang. 6hb pun mailah jugak pu3...

Bikash,
Bib memang wajib turun kali ni. Tak ada alasan lagi. Kehkehkeh ... tak ada talian hayat, abby yang tentukan juga talian hayatnya. Jangan marah haaa ...

Mersik,
Join pokcik jangantak join. Bila lagi nak jumpa dengan penulis-penulis di malaysia ni. It's time.

Pu3ImaneisyÆ said...

hehehehehe mesti bestkan.... tak sabar nak tunggu... nak tunggu hanglah... nak jumpa hang.... windu dah rasanya... selama ni dok gebang kat phone ja kan.... aduh! kalau lagi ramai lagi best.... barulah cam persidangan rakan-rakan maya seantero.... psssttttt honey Adhan nak jumpa hang lah.... ;-)

Ebriza Aminnudin said...

Pu3,
Hish ... apa hang gebang kat sini. Sapa2 pun boleh jumpa aku. Soh Adhan bawa puteri, putera dan wife dia teringin gak nak jumpa.

Waduh... memang aku tak sabar2 nak jumpa hang. rindu bangat sih