Friday, March 21, 2008

TAMBAHAN 7hb di PWTC

Salam ... saya baru dapat tahu daripada Buku Prima bahawa masa saya bertugas selama dua hari iaitu 6hb dan 7hb. 6hb saya akan stay sepanjang hari dan pada 7hb saya akan stay daripada pukul 10am-3pm sebab bas saya pulang semula ke Penang pada pukul 6pm. Harap maklum. Ceewaahh .... macam ramai yang nak jumpakan. Hehehe .... sesekali memerasankan diri. tak salahkan. Hehehe .... tentang jadual rakan-rakan yang ingin saya jumpa telah saya setkan sendiri seperti Bikash Nur Idris dan Pu3Imaneisya sebab kalau tak set nanti tak jumpa ... saya rindu dengan dorang .... so, bukan talian hayat yang menemukan kita. Pu3, 6hb kau diwajibkan ke booth FP teman diri ini. Boleh laa ... boleh laa ... Amacam berkesan tak rayuan ni? Kalau tak berkesan kasi berkesan jugak. hehehe .... JUMPA DI SANAAAA!

8 comments:

Pu3ImaneisyÆ said...

Honey... ada kekonfiusan tahap cipan bara.... bukan ke 6hb ko duty heavy duty kat booth PRIMA .... sepanjang hari pulak tu... camne ko soh aku temankan ko kat booth FP pulak..... ada kemusyikilan di dalam kepala beta akan statament yang mahaguru buat sebentar tadi..... apa pun beta rasa... [cewah! dah keluaqlah ayat istana keperasanan gunung jerai minah sorang ni] aku no hal honey.... cumanya takut sih... ada ke owang nak jumpa aku yang cam Adibah Noor ni... ahhahahahahaha

Ebriza Aminnudin said...

Pu3 ... teman aku means ko di FP aku di B.Prima. Pastu masa rehat kita kuar lunch sesama. Atleast aku ada kawan. Hehehe

Pu3ImaneisyÆ said...

OOOOOO canggitu ke.... cakap biaqlah terang adik manis ooooiiii sejak dua menjak ni aku diserang angin kegugupan... takut hingga aku macam susah sikit nak tangkap maksud orang...... aku takutlah honey..... menghitung hari dalam kegundahan resah dan gelisah..... serius ni.....

Ebriza Aminnudin said...

pu3,
janganlah gundah gulana sangat. Buat macam biasa jek ... tak yah berpeluh-peluh. Excited kan ... itu lumrah bagi pendatang baru ke persada penulisan. Hehehe ...

Jangan bimbang your HONEY kan ada. ;)

Pu3ImaneisyÆ said...

Aku bukan gundah gulana sebab excited, tapi takut. Aku ni kan memang penakut dan pemalu. Aku risau kalau tak dapat beri yang terbaik waktu tu nanti....

Ebriza Aminnudin said...

Pu3,
Think Positif okey. Caiyukkk

pu3Chempakabiru said...

think positif tu boleh.... tapi takut ibni kecut tetap ada.... gementar seluruh tubuh siut..... apa pun ada satu yang aku belum beritahu hang..... sebenaqnya kan... PUJUK IBNI RAYUAN HANG TU TAK BERKESAN...HAHAHAHHAHAHAHA Jangan marah dong.... sik baik tuk kesihantan kitak.....

Ebriza Aminnudin said...

Pu3 ...
Aku NO HAL. Aku dah cuba sedaya yang mungkin. Terpulang kepada tuan empunya diri.