Thursday, February 21, 2008

Ruang Promo Novel Ku ...

Assalammualaikum semua ....
Saya ni nak khabarkan pada anda semua yang Ruang Promo Novel saya yang kosong kini sudah terisi. Sudi-sudikanlah menjenguk ye ...
Tu jelah buat masa ni ... tak ada topik ler nak update. Hehehe ... nanti saya fikirkan ye tapi kali ni just nak war-warkan dulu.
Daaa

5 comments:

Manjlara said...

hahaha!
er..itulah jugak komen saya..

Ebriza Aminnudin said...

hehehe ... perli ye kak lara ...

Pu3ImaneisyƆ said...

hahahhahahaha bukan selalu lara tu tebarkan jala perli dia honey.....

Manjlara said...

tu bukan perli, saje tumpang happy kat umah baru eby...

Ebriza Aminnudin said...

hehehe ... nak tumpang gembira apa salahnya ... kita pun tumpang seronok.