Friday, June 26, 2009

AWARD DARI REHAL NURHARIS

Assalammualaikum. Ni award yang saya dapat dari adik kesayangan = Rehal Nurharis. Adik saya sorang ni laa, merajuk bukan main lagi sebab dah lama tak kunjung blog dia. Sorry Bro banyak pikiaq sangat sampai kesihatan pun tak terjaga. Hahaha ... tapi dun wori, dah semakin sihat ni and thanx for the special award.
P/S: Bro ... harap puas hati key.



8 comments:

Rehal Nuharis said...

jln buntu dh tjwb ke kakak?

Ebriza Aminnudin said...

masih buntu.hehe.

Rasha_rz said...

hai dik. apa karya terbaru?

Ebriza Aminnudin said...

hi kak ..
Karya terbaru utk buku prima dah hantar. yg lagi terbaru adaaaa ... tunggu tau. hehehe. akak karya terbaru dah siap?

Rasha_rz said...

akan terbit bila2 masa dari sekarang - SEHARUM CINTA LESTARY (BP). Di DBP dah dinilai & lulus, cuma tunggu terbit je tak tau bila.

Ebriza Aminnudin said...

wow! Tahniah kak. masih tunggu buah tangan akak ke rumah saya. hik hik hik.

kak ila said...

itulah pasal. terlampau gembira masa jumpa kat pesta buku hari tu, sampai terlupa nak seluk beg, nak bagi buah tangan. dah balik baru nyesal gila. makcik dah tua cu, senang terlupa. nantilah, novel terbaru tebit, akak ikhtiarkan. tapi baca & komen tau?

Ebriza Aminnudin said...

hehehehe .. tak pe kak .. cucunda faham. orait.. pasti....