Tuesday, April 7, 2009

Lagi Komen Untuk MAHARKARYA CINTA DAN JANGAN KAU TANGISI.


Assalamualaikum, Apa khabar hari nie? selamat berhari minggu ye dan semoga ceria selalu...... Akak dah baca mungkin 3 buku yg ditulis oleh awak.. yang mula-mula akak baca "hanya dikau" yang ini akak suka biasalah kan kalau kita jadi pembaca tentu kita mahu yang happi ending kan tapi itu pendpat akak aja.....

Yang keduanya akak baca "mahakarya cinta" ini pun akak jumpa seorang perempuan semasa book fair kat sini kan.. dia puji buku awak nie..katanya sungguh siuk..[hah tu ckap Brunei tu maksudnya seronok] katanya lagi beberapa kali dah dia baca tetap juga mengalir air mata...hemmm apa lagi akak pun beli, ini pun akak pesan kat anak akak yang kebetulan pegi KL sama makciknya.. hemmm akak dah baca....

Begitu juga dengan buku yang tebaru " jangan kau tangisi " ...akak pun dah baca dik.... adui...kalau le ada perempuan yang sentiasa inginkan kebahagiaan seorang dari kebahagiaan dirinya.....mulia sungguh......sedih sehingga bercucuran air mata..nasib hubby tak tengok kalau tidak habis digelak .

Apapa pun, akak tabik dan ucapkan Bravo serta Good Job sebab dapat buat akak sedih.....

Satu lagi pertanyaan , dah ada buku yg terlastest kah? or masih dalam penulisan.......

P/s : Akak ucapkan semoga maju jaya dalam berkarya dan sentiasa di dalam keberkatan Allah....amin.....

yang ikhlas tapi jauh,Mummy Hannan

JAWAPAN SAYA:

Terima kasih kak kerana memberi sokongan pada saya. Syukur Alhamdulillah sekiranya Novel saya boleh meninggalkan kesan jiwa di dalam hati pembaca saya. Walaupun ia bersifat santai tapi sekiranya direnung dan dihayati, ada pengajaran yang terselit di dalamnya. Begitu cara saya berkarya dan menyampaikan mesej.

Novel Terbaru dalam proses penyiapan. Sabar menanti ye. Hik hik hik.




4 comments:

BRADER JOE said...

skrg tgh pulun baca JKT ni..
MC memang best tahap gaban beb.
touching betul ending dia... :-)

dina said...

aku belum lagi habiskan JKT tu... huhuhu... busy tahap gaban ni

kak ila said...

wau...
dapat pujian? tahniah dik. teruskan berkarya.
jumpa nanti di Pbuku 2009

Ebriza Aminnudin said...

brader Joe,
Teruskan pembacaan dan terima kasih di atas sokongan MC.

Dina,
Tak pe ... baca pelan-pelan. Hehehe ... Tak lari JKT tu.

Kak Ila,
Yup Jumpa di Pesta Buku dan terima kasih kak. Tak sabar nak jumpa akak. Rindula. :)